Suomen Apteekki

Suomen Apteekki

Suomen Apteekki on suomalainen ravintolisävalmisteiden- ja terveystuotteidenkauppa. Tärkeimpänä tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme terveyttä edistäviä ravintolisävalmisteita ja muita terveystuotteita edulliseen hintaan ja helposti kotiin toimitettuna. Tavoitteenamme on tarjota edullisempi vaihtoehto perinteisten kivijalka-apteekkien korkeille hinnoille sekä nopeammat toimitukset suoraan kotiovelle. Toimimme pääasiassa netin välityksellä, eikä meiltä saa lääkkeitä. Suomen Apteekki ei ole lääkkeiden myyntiä harjoittava yritys, vaan terveystuotteita, lisäravinteita, haavanhoitotuotteita, hygieniatuotteita, vitamiineja ja luontaistuotteita edullisesti toimittava kauppa.

Ehkäpä tulevaisuudessa, kun Suomen lainsäädäntö sallii kaikkien terveystuotteiden vapaamman hinnoittelun ja myynnin, laajennamme valikoimaamme entisestään. Tavoitteenamme on täyttää asiakkaidemme kaikki tarpeet noudattaen toiminnassamme nopeutta, edullisuutta ja korkeata laatutasoa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuomme vuosittain Suomen markkinoille kymmeniä uusia ravintolisävalmisteita. Teemme laajaa tuotekehitys yhteistyötä suurten kansainvälisten alalla toimivien yritysten kanssa. Kaikki itse valmistuttamamme tuotteet valmistetaan GMP-seftifikaatin saaneissa laitoksissa ja GMP-valmistusmenetelmillä.

Suomen Apteekki valmistuttaa ravintolisävalmisteita ja tästä syystä pystymme hinnoittelemaan tuotteemme kilpailukykyisesti. Erilaisten kamppanjoiden ja yhteistyökumppaneidemme kautta on saatavilla useita terveyttä edistäviä valmisteita kuten D-vitamiinia ja Monivitamiinia kilpailijoita edullisemmilla hinnoilla. Voit tutusta nykyiseen D-vitamiini kamppanjaamme D-vitamiinin valmistajan omilla sivuilla www.d-piste.fi ja lemmikkieläimille sivut löytyvät www.k-apteekki.fi, joka tarjoaa kissa ja koira tuotteita.

 

2016 HELMIKUU

 

Suomen Apteekki tuo helmikuussa 2016 markkinoille uuden monipuolisen Monivitamiinivalmisteen. Multisisu-monivitamiini sisältää kaikki ihmiselle tarpeelliset vitamiinit ja hivenaineet. Suomen Apteekin monivitamiinilla on satoja tutkittuja ja hyväksyttyjä terveysvaikutuksia. Monivitamiini valmisteen käyttäminen takaa kaikkien vitamiini ja hivenaine pitoisuuksien pysymisen elimistössä riittävällä ja terveyttä edistävällä tasolla. Multisisu monivitamiini valmistetaan GMP-sertifioidussa ravintolisä- ja lääketehtaassa. 

Suomen Apteekki tuo markkinoille vain erittäin korkealaatuisia ravintolisävalmisteita joiden terveyttä edistävät vaikutukset on tarkasti tutkittu ja dokumentoitu.

 
MULTISISU -monivitamiini ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa tai makeutusaineita.
 
MULTISISU -monivitamiinista saat helposti yhdellä tabletilla kaikki ihmiselle tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet. 

 

Tutustu uuteen tuotteeseemme osoitteessa 

multivitamiini.fi

 

 

2015 MARRASKUU

 

Suomen Apteekki tuo marraskuussa 2015 markkinoille uuden tehokkaan D-vitamiini valmisteen. SISU 3000 D-vitamiiniksi nimetty D-vitamiini ravintolisä sisältää D3-vitamiinia 75 mikrogrammaa. Tämä suuri D-vitamiinin määrä takaa D-vitamiinin saannin riittävyyden myös kaikkein pimeimpinä ja kylmimpinä vuodenaikoina. SISU 3000 D-vitamiini on todella tehokas D-vitamiinin lähde. Sen käyttö on silti turvallista eikä  D-vitamiinin saannin turvallisuusraja pääse tuotteen päivittäisessä ympärivuotisessa käytössä ylittymään, vaikka valmisteen käytön lisäksi söisit ravintoa, joka sisältää paljon D-vitamiinia.

Nyt näin talven kynnyksellä olisi todella tärkeää ja hyödyllistä käydä mittauttamassa oman elimistön D-vitamiini pitoisuus. Mittauksen voi tehdä esimerkiksi lääkärissä käydessä. Yleensä juuri marraskuun kynnyksellä elimistön D-vitamiini varastot ovat valon puutteesta johtuen alkaneet tyhjetä jolloin D-vitamiinin saannin merkitys ravinnosta ja D-vitamiini valmisteista korostuu. Lääkärissä saatu mittaustulos helpottaa käytettävän D-vitamiini valmisteen tehokkuuden valitsemisessa. 

D-vitamiinin puutos on ylivoimaisesti yleisin ravitsemuksellinen puutos Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, joten mistään turhasta asiasta D-vitamiinin saannissa ei ole kysymys. Tämä ravitsemuksellinen ongelma on helposti korjattavissa tilaamalla kotiin paketit D-vitamiinia ja aloittamalla tuotteiden käyttäminen.

Tutustu uuteen tuotteeseemme osoitteessa 

https://www.vitamiini.eu/fi/Vitamiinit++ja+ravintolis%C3%A4t/Vitamiinit/22/SISU+D+3000+D-vitamiini+75+mcg/568

 

2015 LOKAKUU 

 

Tiesitkö tämän Suomalaisesta apteekkijärjestelmästä

Suomessa toimii yksi apteekki noin 6600 asukasta kohden, tämän tiedon valossa Suomesta tulisi löytyä noin 814 apteekkia.

Apteekin juuret juontavat keskiajalle saakka ja perinteisesti apteekkarit ovat itse valmistaneet myymänsä lääkkeet. Nykyään kuitenkin lähes kaikki lääkkeet valmistetaan lääketehtaissa. Suomen ensimmäiset apteekit aloittivat toimintansa vuonna 1689.

Suomessa apteekkarin täytyy olla koulutukseltaan proviisori. Eurooppalaisessa käytännössä apteekkitoiminta - lääkkeiden myynti - on hyvin paljon vapaampaa ja erona suomalaiseen on lähinnä se, että muualla Euroopassa apteekkarit eivät ole paikkakuntansa varakkaimpia "yrittäjiä" kuten Suomessa on totuttu näkemään. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea myöntää apteekkiluvat ja päättää uusien apteekkien sekä kaikkien sivuapteekkieenkin perustamisesta. Yleensä suomalaisessa käytännössä apteekkari vaihtuu kun edellinen apteekkari tulee eläkeikään tai saa toisen vielä suuremman apteekin hoitaakseen. Apteekkilupa kuitenkin päättyy apteekkarin tullessa 68 vuoden ikään.

Suomessa Apteekki sana on yhtä vapaa käytettäväksi kuin muuallakin Euroopassa ja se ei nauti minkäänlaista suojaa. Apteekki-nimisen liikkeen voi perustaa kuka tahansa, mutta lääkkeitä ei voi myydä kuin apteekkiluvan omaava. Apteekissa myytävät lisäravinteet, voiteet ja vitamiinit ovat olleet vuosia yksi apteekkarien huimien palkkojen lähteistä ja kun markkinoille on tullut marketteja ja erilaisia nettiapteekkeja on kilpailu aiheuttanut apteekkarien piirissä suurta närää ja kilpailijoiden aiheetonta mustamaalaamista.

Perinteiset kivijalkaapteekit sekä suomen apteekkijärjestelmä eivät ole yli 400 vuoteen kohdanneet minkäänlaista kilpailua vaan ovat voineet hinnoitella tuotteensa ja etenkin niistä saatavan katteen varsin vapaasti. Apteekkarien ammattitaidon puute yritysjohtamisessa on tullut tässä yhteydessä hyvin esiin, kun apteekkarien liitto ja apteekkarit pyrkivät pitämään Suomessa apteekit monopoliasemassa, joka takaisi vielä seuraavat 400 vuotta mahdollisuuden rahastaa vähävaraisia, vanhuksia ja  työttömiä kovakatteisella monopolihinnoittelulla.

Muualla Euroopassa ja pohjoismaissa apteekkimonopolit ja niihin verrattavat järjestelmät on lakkautettu seurauksella, että lääkkeiden ja terveystuotteiden hinnat ovat merkittävästi laskeneet. Tästä ovat hyötyneet kaikki kuluttajat. Myös lääkkeitä ja terveystuotteita myyvien liikkeiden määrä on merkittävästi kasvanut mikä on lisännyt kuluttajien valinnan mahdollisuuksia. On aika lopettaa sairauksilla miljoona tulojen tekeminen apteekkareille ja toivottaa  tervetulleeksi halvemmat hinnat ja vapaa kilpailu viimeiseen suojayrittäjyyteen Suomessa.

Suomessa Alko toimii asiakkaan näkökulmasta vastaavalla menetelmällä kuin apteekkijärjestelmä. Erona on kuitenkin se, että korkeahintaisista tuotteista saatavat suuret voitot eivät mene Paikallisen Alko-liikkeen ”apteekkarille”, vaan suoraan verottajalle. Toisin kuin apteekkareilta, verottajalta saamme rahan takaisin erilaisina yhteiskunnan tarjoamina tuotteina ja palveluina.

Aina kun yhteiskunnassa joku löytää tuotteen, jossa on suhteettoman suuri myyntikate on siihen tulossa nopeasti kilpailua ja kilpailevia yrityksiä kilpailevilla tuotteilla. Kilpailusta seuraa automaattisesti hintojen laskua ja yritysten tuottojen pienenemistä järkevälle tasolle. Apteekkarit ovat saaneet yhteiskunnassa aseman, joka mahdollistaa, että heillä on oikeus haukkua huireiksi ja valehtelijoiksi kaikkia, jotka heidän kanssaan yrittävät kilpailla. Tämä kertoo vain siitä, että kun on tottunut tekemään ryöstörahastusta vanhusten ja yksinäisten sekä heikommassa asemassa olevien ihmisten kustannuksella. Yhdelläkään apteekkarilla ei tunnu omatunto kolkutavan, vaikka Kouvan mummolta viimeiset rahat ylikalliiseen kalkkipurkiin menisivät – apteekkarien keskipalkka on 24 000 € / Kuukaudessa

Toivotamme Eurooppalaisuuden ja vapaan kilpailun tervetulleeksi yhteiskuntaamme, jotta jokainen kansalainen saa turvallisia tuotteita, mutta aina kohtuullisella hinnalla. Yritystoiminnan vapaus on toimivan yhteiskunnan perusta. Kuluttajien valinnanvapaus yhteiskuntaa eteenpäin kehittävä voima.

Suomen Apteekkari liitto on yrittänyt leimata valheellisesti SuomenApteekki-verkkokauppan huijaukseksi. Suomalainen apteekkijärjestelmä on kuitenkin Miljardien Eurojen suuruinen ”huijaus” ja valtava tulonsiirto sairailta ja lääkkeitä tarvitsevilta ihmisiltä, yhteiskunnan vähäosaisilta, rikkaalle apteekkari eliitille. Apteekkarit harrastavat YLE-uutisten mukaan myös veronkiertoa http://yle.fi/uutiset/apteekkari_alentaa_verojaan_yhtioittamalla/6881064

 

Onnibus vei vanhentuneen VR-konsernin ja vanhat linja-auto yritykset polvilleen uudenlaisella toimintatavalla, josta koko Suomen kansa on hyötynyt. Vastaavaa muutosta kaivataan muuallakin. Suomen Apteekki haluaa olla edistyksellinen ja uudenlainen yritys, vieden maailmaa pala palalta parempaan suuntaan.

 

Terveisin

SuomenApteekkin henkilökunta