Toimitusehdot

Maksutavat
 

Suomenapteekki.fi verkkokaupassa on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat.

  - Nordean verkkomaksu
- Osuuspankin verkkomaksu
- Sampo-pankin verkkomaksu
- Aktian, Säästö- ja Paikallisosuuspankkien verkkomaksu 
- Tapiola pankin verkkomaksu
 
-S-pankin verkkomaksu
-Handelsbankenin verkkomaksu


Visa, MasterCard maksuaika- tai luottokortit
- Visa Debit, Debit MasterCard ja Visa Electron kortit
 
 

Varsinainen ostosten maksu tapahtuu joko pankkien tai luottokunnan SSL-salatussa järjestelmässä. Suomenapteekki.fi ei saa asiakkaan tili- tai korttinumeroita käyttöönsä, ainoastaan maksajan nimi ja vapaaehtoinen tekstikenttä välittyvät meille.

 

Suomenapteekin Maksupalvelutarjoajana toimii Paytrail Oyj


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

Toimitustavat ja toimitushinnat


Lähetykset toimittaa Posti

Lähetämme asiakkaalle sähköpostitse tilausvahvistuksen tilatuista tuotteista. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Valitusta toimitustavasta riippuen pakkaamme lähetykset joko pahvipakettiin tai kirjeeseen. Asiakas saa sähköpsotiinsa kuitin tilauksesta.

Toimitustapa - Posti

- Postituskulut. 5 €
- Nopea toimitus 1-14 arkipäivää riippuen tilatun tuotteen varasto tilanteesta, mahdollisesta viivästyksestä toimituksessa ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse.
- Tilaukset toimitetaan joko postipakettina  tai kirjelähetyksenä. Asiakkaan täytyy hakea postilähetys lähimmästä postista itse.

 

 
Postin ovelle paketti -10 €

Kun tilaus lähtee meiltä postiin, lähetämme kyseisenä päivänä sähköpostiinne automaattisen "tilaus on toimituksessa"-viestin ja postin lähetyksenseuranta-koodin. Ovelle paketti toimituksessa posti toimittaa tilauksen asiakkaan ilmoittamaan kotiosoitteeseen. Mikäli asiakasta ei tavoiteta posti lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestillä asiakkaalle ja asiakas joutuu hakemaan paketin postista.

 

 


Toimitusaika


Toimitusaika on tilatusta tuotteesta, määrästä ja tilausajankohdasta riippuen 1-14 arkipäivää.

Suomenapteekki.fi ei vastaa tilauksen viisätymisestä meistä riippumattomista syistä, joita ovat esimerkiksi posti jakelun ja postinlajittelun hitaus.

 


Asiakaspalautukset
 

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämätön ja avaamaton tuote. Tuotteet saa palauttaa myyntikuntoisina 14 päivän sisällä tilauksen saapumisesta. Asiakkaan täytyy itse maksaa tuotteen palauttamisesta auteutuneet kustannukset.

Avatut sinetillä suljetut pakkaukset eivät ole myyntikuntoisia ja niitä ei voi enää palauttaa. Tuotetta on mahdollista kokeilla, muttei käyttää. Jos palautettua tuotetta on käytetty suomenapteekilla on oikeus vähentää kuluttajalle palautettavasta rahasummasta tuotteen arvonalennus. 

Ongelmatapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 


Ostaminen

 

Kaikki hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron 14% tai 24%.

 

Rekisteröityminen
Käyttäjä luo verkkotunnukset täyttämällä rekisteröintilomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin käyttäjä rekisteröityy suomen apteekki-fi-palvelun käyttäjäksi.
Palveluun rekisteröityminen on maksutonta. Palveluntarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

 

Markkinointi 

Suomenapteekki lähettää mainoskirjeita ja asiakas tiedotuksia sähköpostitse tai postitse, kunhan asiakas on hyväksynyt markkinointikirjeen vastaanoton.

 

 

Lisätietoja Suomen Apteekin asiakaspalvelusta.