Usein kysytyt kysymykset:
 
Mikä on tilaukseni toimitusaika?
 
Toimitusaikamme perille asiakkaalle on 1-14 arkipäivää. Useimmat tuotteet toimitetaan alle viikossa. 
 
Voinko maksaa tilaukseni laskulla? 
 
Tällä hetkellä laskutus ei ole yksityisasiakkaille maksuvaihtoehto. Toimivat maksutavat on eritelty mm. toimitusehdoissa. 
 
Minulle tuli ongelma maksamisen aikana?
 
Mikäli kävi niin ikävästi että maksaminen ja tilauksen loppuun saattaminen epäonnistui, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tai tee uusi tilaus. 
 
 
Miksi tilaukseni ei ole saapunut?
 
Mikäli tilauksesi ei ole saapunut maksimissaan 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ilmoitamme asiakkaalle välittömästi mikäli tiedossamme on että toimitus viivästyy yli ilmoitetusta maksimiajasta. Tämä on mahdollista esimerkiksi tilanteissa joissa tilamaasi tuote on loppunut lääketukkureilta, valmistajilta tai maahantuojilta joilta tilaamme tuotteet varastoomme.
 
 
Onhan ostaminen turvallista?
 
Ostaminen ja tuotteiden tilaaminen suomenapteekin verkkokaupasta on täysin turvallista. Maksaminen ja tilaukset käsitellään salattua yhteyttä käyttäen. Tämän lisäksi valikoimastamme löytyy vain turvalliseksi todettuja tuotteita.
 
Voinko muuttaa jo tekemääni tilausta?
 
Valitettavasti tilauksen muuttaminen sen jälkeen kun tilaus on tehty ei ole mahdollista itse. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jos haluat muuttaa tilaustasi, niin katsomme miten se on mahdollista.
 
Otathan yhteyttä asiakas palveluumme jos muita kysymyksia ilmenee
info@vitamiini.eu